Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Live Nh Sport Fc Volendam Moet Aan De Bak En Talenten Ajax En Az Tegenover Elkaar

Live NH Sport: FC Volendam moet aan de bak en talenten Ajax en AZ tegenover elkaar

FC Volendam moet alles uit de kast halen tegen Jong AZ

FC Volendam staat zondagmiddag voor een lastige klus in de Keuken Kampioen Divisie. De Volendammers nemen het op bezoek bij Jong AZ, dat als koploper nog ongeslagen is in de competitie. Voor FC Volendam is het zaak om punten te pakken, want de ploeg staat momenteel op de dertiende plaats met slechts acht punten uit zeven wedstrijden.

Uitdagende wedstrijd voor FC Volendam

FC Volendam-trainer Wim Jonk weet dat zijn ploeg een lastige wedstrijd tegemoet gaat. "Jong AZ is een zeer talentvolle ploeg, met veel spelers die ook al in het eerste van AZ hebben gespeeld", aldus Jonk. "We zullen dan ook alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te behalen."

FC Volendam kan tegen Jong AZ mogelijk weer beschikken over Erik Schouten. De middenvelder kampte de afgelopen weken met een blessure, maar is inmiddels weer fit genoeg om te spelen.

Talenten Ajax en AZ tegenover elkaar in Jong Ajax - Jong AZ

In de andere wedstrijd van zondagmiddag staan Jong Ajax en Jong AZ tegenover elkaar. Het belooft een interessante wedstrijd te worden, want beide ploegen beschikken over veel talentvolle spelers.

Ajax favoriet in eigen huis

Jong Ajax is op papier de favoriet in eigen huis. De Amsterdammers staan momenteel op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie, met vijftien punten uit zeven wedstrijden.

Jong AZ staat op de derde plaats, met twaalf punten uit zeven wedstrijden. De Alkmaarders zullen er alles aan doen om Jong Ajax op eigen veld te verslaan.


Comments